Wil je graag bij ons komen dansen en plezier maken? Bekijk hier ons uurrooster hier en schrijf je in! 

Screenshot 2021-09-03 at 16.42.49.png
Screenshot 2021-07-20 at 22.10.36.png
Screenshot 2021-05-14 at 14.53.16.png

Verzekering

Onze ingeschreven (betalende) dansers worden door ons verzekerd bij Danspunt. Met deze verzekering ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Eens je inschrijving voltooid is, wordt het lidgeld niet terugbetaald.

Indien er zich langdurige ziekte of blessures voordoen kan een deel van het lidgeld overgedragen worden naar het daarop volgende dansjaar. Dit kan enkel mits voorlegging van een geldig doktersattest.

Ook wanneer lessen geannuleerd dienen te worden ten gevolge van overmacht worden er geen gelden terug betaald. We proberen deze dan zo goed als mogelijk in te halen door het geven van alternatieve lessen zoals online lessen, buiten lessen,...

Indien dit omwille van praktische problemen niet lukt kan een korting naar het daarop volgend dansjaar worden toegekend bij inschrijving.

Kortingen

Er wordt een korting van €5 op het lidgeld gegeven wanneer een 2de lid van het gezin wordt ingeschreven. Dit geldt dan voor inschrijving van het 2de gezinslid (niet voor het 1ste ingeschreven lid).

Via je ziekenfonds kan je ook een sportvoordeel krijgen. Breng dus zeker het formulier van je ziekenfonds mee naar de les en we vullen dit met plezier in.

Afbetalingsplan

Wanneer het niet lukt om het lidgeld in 1 keer te voldoen kan je ons hierop aanspreken en stellen we samen met jullie een haalbaar afbetalingsplan op.