top of page
107698540_2844272192351562_7665473348557

Mini's

2,5j - 5j

De jongens en meisjes van deze groep leren spelenderwijs coole dansjes op eigentijdse muziek. Het dansplezier van de kindjes is het aller belangrijkste, daarom worden de danslessen zo ingedeeld dat er ook wel eens tijd is voor een leuk spelletje. We laten onze Mini jongens en meisjes op een speelse manier kennismaken met ruimte en beweging door ze termen te leren zoals hoog-laag, groot-klein, hard-zacht. 

IMG_3771.HEIC

Kids

6j - 9j

Onze kids leren in deze les dansjes met invloeden uit verschillende stijlen: urban (streetdance), freestyle (disco), Jazz, modern enz. Ook hier staat het dansplezier centraal en kijken de docenten waar de interesse van de kids ligt. We zien dat dit voornamelijk Urban stijlen zijn onder invloed van de TikTok-Trend.

IMG_8865.jpg

Teens

8j - 12j

Tijdens de lessen Teens nemen we opnieuw verschillende stijlen onder de loop. Al zijn we hier meer gericht op de verschillende urban stijlen. We laten de Teens proeven van

Hip-Hop, Girly Hip-Hop, Streetdance, Dancehall, Clip-dance, en zelfs Basic Tutting Combo's. Dit is een groep waar we werken aan de ontwikkeling als danser en het vinden van jou persoonlijke stijl. Kracht, uithouding en lenigheid wordt bij de Teens ook uitgebreid getraind.

IMG_8866.jpg

Mixed Up

+12j

De naam van deze groep spreekt voor zich, we bekijken een mix aan stijlen. We maken choreografieën met invloeden van moderne dans, urban dans, jazz dans, show dans, Latin invloeden en freestyle. Dans wordt een echte uitlaatklep en ze worden gemotiveerd om aan te geven waar ze zich verder in willen verdiepen. Met de juiste motivatie, energie en discipline worden deze dansers helemaal klaargestoomd om aan het echte werk te beginnen.

144120987_3415856648526444_4863539781031

Klassiek

Verschillende groepen 3j - +13j

Tijdens de klassieke les leren de verschillende leeftijden de basis van 'DANS'. Ze leren de verschillende posities, barre oefeningen, oefening au milieu (midden van de dansvloer), verplaatsingen/diagonalen, sprongen, choreografieën en stretch.

Samen-dansen, discipline en respect voor elkaar is super belangrijk tijdens deze lessen.

TIP: de lessen klassiek ballet helpen je kind later bij het leren van de Franse taal. ;)

IMG_7164_edited.jpg

Dance Fundamentals

9j - +16j

Onze lessen techniek zijn een echte aanrader! Hier leer je alles wat je moet weten als danser. Je krijgt een goede basis van alle dansstijlen, zo leren de dansers de namen en termen van bepaalde bewegingen die ze vaak tijdens danslessen tegenkomen en moeten uitvoeren. In deze les ligt de nadruk op het leren 'juist' bewegen en niet zo zeer op het leren van choreografieën. wie deze lessen volgt heeft ongetwijfeld een stapje voor in de echte danswereld.

IMG_9031.HEIC

Bokwa

Volwassenen

Ook voor onze fitte mama's en papa's die graag bewegen voorzien wij lessen. Bokwa is een stijl van dansfitness, gevormd op een hiphop-beat en gechoreografeerd zodat de stappen letters of cijfers op de vloer vormen. Een intense les waarbij zweten niet weg te denken is. Je krijgt energie van je mede Bokwa damens/ heren waardoor je uithoudingsvermogen een boost krijgt. 

image.jpeg

Workout

+14j

Je home workout niet langer alleen maar samen met vrienden. Werk 1 uurtje/week aan jezelf in groepsverband. Full body workout, kracht en conditietraining terwijl je elkaar aanmoedigt!

page0.jpg

Wedstrijd- en Showteam

9j - +16j

Onze dansschool biedt naast het recreatieve aanbod ook een sterke competitieve aanvulling.

Deze teams zijn ideaal voor dansers die opzoek zijn naar meer uitdaging, graag op een podium staan en willen dansen voor publiek. Met deze teams geven wij de kans om extra te groeien in dat wat je het aller liefste doet. Onze urban teams verzorgen verschillende shows en geven het beste van zichzelf op wedstrijden als Dancewaves, on stage dance competition, Legacy,...

bottom of page